KUNTALAISTEN SIILINJÄRVI

Share |

Perjantai 28.9.2012 klo 21:35


Kotikuntani on Siilinjärvi ja haluan tehdä työtä sen eteen, että kunnassani asioita hoidetaan kuntalaisille parhaalla mahdollisella tavalla, ihmisiä kuunnellen ja heidän asioitaan eteenpäin vieden. Minulle on tärkeää, että ihmisten tarpeet tuodaan päätöksenteon keskiöön ja päättäjät ajavat kuntalaisten asioita päämäärätietoisesti ja suurella sydämellä parempaan suuntaan.  Haluan, että lähidemokratia säilyy ja päätäntävalta säilyy kuntalaisilla.  Uskon, että liittyminen Kuopioon heikentäisi tätä mahdollisuutta.  Uskon, että jos liityttäisiin Kuopioon, heikkenisivät kuntalaisten vaikutusmahdollisuudet ja lähidemokratia ja palvelujen laadusta ja saatavuudesta jouduttaisiin tinkimään. Siispä haluan pitää Siilinjärven Siilinjärvenä – omana ja itsenäisenä. Yhteistyötä  tulee toki tehdä yli kuntarajojen , kuntalaisten etu kirkkaana mielessä tietenkin.

Sosiaali- ja terveys sekä kasvatus- ja opetuspalvelut ovat omaa alaani ja sydäntäni lähellä.  Olen lasten ja  nuorten sekä ikäihmisten asioiden puolesta puhuja.  Haluan laatua näihin palveluihin. Puolustan myös lähipalveluja ja toivon, että liiallinen keskittämiskulttuuri saadaan maassamme kuriin.  Maalla on pystyttävä elämään ja palveluita tarvitaan myös siellä.  Paikallista ja pienyrittämistä täytyy tukea.

Vaalit lähestyvät ja kohta on taas mahdollisuus vaikuttaa siihen, kuinka asioita hoidetaan kunnassamme. Voimme päättää, millaisin arvoin meille kaikille tärkeitä päätöksiä tullaan kunnassamme tekemään. Käytetään siis tätä mahdollisuutta hyväksi ja lähdetään sankoin joukoin vaaliuurnille lokakuussa.

Marjaana Mikkonen, Siilinjärvi, www.marjaanamikkonen.fi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini