Lehdistötiedote

Share |
28.05.2017

Lehdistötiedote 26.5.2107

 

Kuopiolainen varakansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Marjaana Mikkonen eroaa Perussuomalaisista.

” Olen lähtenyt mukaan politiikkaan koska haluan tehdä työtä maamme vähäosaisten ihmisten asioiden parantamiseksi. Olen luullut, että se on mahdollista tehdä Perussuomalaisissa, mutta olen ollut väärässä.

Haluan puolustaa lapsiperheiden, opiskelijoiden, työttömien, vanhusten, pienituloisten, pieneläkeläisten ja pienyrittäjien asioita. En voi hyväksyä koulutus -ja kasvatusleikkauksia. Pidän tärkeänä sosiaalihuollon ja sosiaaliturva-asioiden kehittämistä maassamme ja kunnassamme.

Koen, että en voi tehdä arvojeni ja aatteideni mukaista politiikkaa Perussuomalaiset puolueessa. Heidän ja minun arvomaailma eivät kohtaa. En voi kääntää arvojeni ja aatteideni takkia.  Enkä voi hyväksyä hallituksemme leikkauspolitiikkaa.

Olen pohtinut, että onko maassamme sellaista puoluetta, jossa voin puolustaa maamme vähäosaisten ihmisten asioita, jossa näkemyksiäni arvostetaan ja jolle nämä asiat ovat oikeasti tärkeitä.

Huolellisten pohdintojen ja keskustelujen jälkeen olen päättänyt, että jatkan maamme ja kuntamme pienten puolustamista vasemmistoliitossa.

Työni Kuopion kaupunginvaltuutettuna on alkamassa. Tulen tekemään arvojeni mukaista politiikkaa. Toivon, että Kuopion kaupunginvaltuustossa tehdään hyvää ja rakentavaa yhteistyötä kuntalaisten hyväksi.  

Sote-uudistus on merkittävä uudistus maassamme. Toivon, että mallia kehitetään siihen suuntaan, jossa inhimillisyydellä on jalansijaa. Oma tavoitteeni on jatkaa arvojeni mukaista politiikkaa mahdollisesti myös maakunta -ja valtakunnan tasolla.”

 

Marjaana Mikkonen

Kaupunginvaltuutettu, varakansanedustaja

Kuopio